IntroductieSuzanne Bredero
Al op jonge leeftijd was Suzanne een enthousiaste ruiter. Pony’s, paarden maar ook andere dieren hadden haar belangstelling en na het behalen van haar VWO-diploma lag het voor de hand om diergeneeskunde te gaan studeren. Dat ze uitlootte was dan ook een hevige teleurstelling en tegelijkertijd bood het de mogelijkheid om een andere wens in vervulling te laten gaan: ze wilde graag zich meer bekwamen in de paardensport.  En zo kwam ze in Deurne terecht waar ze uiteindelijk de instructeursopleiding afmaakte. Na Deurne kreeg ze de kans alsnog diergeneeskunde te gaan studeren maar na drie jaar veranderden de omstandigheden en richtte ze zich weer volledig op paarden.

Na werkzaam te zijn geweest op verschillende paardenbedrijven vestigde ze zich met haar echtgenoot in Kring van Dorth, vlakbij Holten.
Sinds 1992 runt ze haar eigen stal, richt paarden af en brengt paarden uit op dressuur- en springwedstrijden en in eventing ( internationaal ). Tevens geeft ze les op ZZ-niveau.

Zelf heeft ze les gehad van onder andere Anton Ebben en Jos Lansink. Om ook qua lesgeven bij te blijven gaat ze regelmatig naar de KNHS-seminars.

Het feit dat echtgenoot Jan Kraai dierenarts is geeft meerwaarde op het gebied van fokkerij en revalidatie.

Als U vragen heeft of een afspraak wilt maken om ons te bezoeken dan kunt U ons bereiken via de telefoon of per e-mail